DRITA (Albanian - Light)

DRITA (Albanian - Light)
Language:
 • Albanian

 • Audience:
 • All
 • Couples
 • Men
 • Students
 • Women
 • Workplace
 • DRITA: Breshka e ujit jeton në oqean. Në rast se ajo shkëputet nga mjedisi i saj përmes ndonjë drite artificiale, e ka fundin të sigurtë. Jezusi pohoi: "Unë jam Drita e botës ... drita që çon në jetë" Gjoni 8:12. Depërtoni në brendi të katër studimeve me në qendër jetën, marrëdhëniet, mrekullitë dhe mesazhet e Jezusit.


  Study Guide: View | Download
  Leader Guide: View | Download
  Level: All, Beginner
  Type of Study: Study Guide
  Duration: 8 week
  Topics: Gospels, Jesus' messages, Life Lessons, Life of Jesus, New Testament