BESIMI (Albanian - Faith)

BESIMI (Albanian - Faith)
Language:
 • Albanian

 • Audience:
 • All
 • Couples
 • Men
 • Students
 • Women
 • Workplace
 • BESIMI: Perëndia i krijoi zogjtë në mënyrë që të fluturojnë, jo të rrinë ngjitur në fole. Bibla është e mbushur me historitë e atyre që zgjodhën një jetë moskokëçarjeje dhe mosbindjeje, si dhe të atyre që u ngjitën lart në flutururim mbi krahët e një besimi të mahnitshëm. Studioni jetën e disa personazheve biblikë si dhe mësimet e Jezusit dhe Palit. Mësoni edhe ju të ngjiteni lart në fluturim mbi krahë besimi.


  Study Guide: View | Download
  Leader Guide: View | Download
  Level: All, Beginner, Intermediate, In-Depth
  Type of Study: Study Guide
  Duration: 8 week
  Topics: Christian Living, Life Lessons