ДОВЕРБА (Macedonian - Trust)

ДОВЕРБА (Macedonian - Trust)
Language:
 • Macadonian

 • Audience:
 • All
 • Couples
 • Men
 • Students
 • Women
 • Workplace
 • ДОВЕРБА: Довербата е активна, не е пасивна; покажува колку нашите зборови соодветствуваат со нашите дела. Довербата е сигурна верба и послушност на Божјиот Збор, без разлика на околностите и последиците. Ова библиско проучување, ќе ти помогне да откриеш практични начини за тоа како да имаш доверба во Божјиот Збор и да го живееш твојот живот согласност со Неговиот Збор.


  Study Guide: View | Download
  Leader Guide: View | Download
  Level: All, Beginner
  Type of Study: Study Guide
  Duration: 12 week
  Topics: Books of the Bible, Gospels, Life Lessons