СВЕТЛИНАТА (Macedonian - Light)

СВЕТЛИНАТА (Macedonian - Light)
Language:
 • Macadonian

 • Audience:
 • All
 • Couples
 • Men
 • Students
 • Women
 • Workplace
 • СВЕТЛИНАТА: Животот на морските желки е во океанот. Смртта е сигурна кога ќе бидат одвлечени од нивното природно живеалиште од која било вештачка светлина. Исус зборуваше, „Јас сум Светлината на светот...светлината која води до животот“ Јован 8:12. Пребарајте во четирите студии кои се насочени кон животот, врските, чудата и пораките на Исус.


  Study Guide: View | Download
  Leader Guide: View | Download
  Level: All, Beginner
  Type of Study: Study Guide
  Duration: 8 week
  Topics: Gospels, Jesus' Messages, Life Lessons, Life of Jesus, New Testament